Norsk Engelsksetterklubb

Fri07192024

Oppdatert08:07:39 PM

NJCH NUCH Epleskogen's Adam

Epleskogen's Adam til Aud Breivik ble best i motsatt kjønn på Vestlandets Fuglehundklubb dobbelutstilling om søndagen. Adam fikk også hannhund Cert’et. Det var Adams andre Cert og da han har 10 stk 1.VK å velge blant (trenger kun en 1.VK) så kan Aud søke NKK om å få tildelt Norsk Utstillingschampionat.

Adam vant Sølvhunden i 2013 og ble jaktchampion den helga. Adam er etter Gjelskogens Lea og NJCH Nordvestjyden's Z.Bassino. Lea er etter Bjørn Monsen som sin gamle NJCH Øyers Roy, det er Aud's mann Bjørn som normalt fører Adam på prøve selv om Aud også fører en gang i blant. Oppdretter til Adam er Øyvind Husabø.

Adam har fire kull etter seg hvor de to første har startet på jaktprøve mens de andre to er enda unge. I første kullet sitt med Østkysten's V.saga så er 4 av 6 valper jaktpremiert. I kullet med C.I.B. NORD UCH Jøldalens Festlig så er også 4 av 6 valper jaktpremiert. I dette kullet så har Valera's Østavind til Randi og Rune Magnussen utmerket seg med å bli nummer 2 i Forus Open og fått sin VK billett i vinter. Alle fire hundene i dette kullet som var jaktpremiert fikk 1.UK og var kvalifisert til derby i 2015!

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram