Norsk Engelsksetterklubb

Wed04172024

Oppdatert08:07:39 PM

NUCH Ringvassøya`s Timo

Timo og ViktorRingvassøya`s Timo til Viktor Strand fikk 1.AK på Karlsøy JFF sin prøve på Ringvassøy. Fra før er han pemiert med 1 UK. Timo er full Certet og kan dermed innkassere et Norsk Utstilling Championat. 

 

 

 

 

 

 

Les mer …

Vinterens jaktprøver 2018 har startet.

1 VKDenne helgen 17. og 18. februar ble de første vinterprøvene gjennomført i nord. Karlsøy JFF sin prøve på Ringvassøy og Harstad og Vesterålen FHK`s sin prøve i Vesterålen. 

Foreløbig resultater som er meldt inn:

Kvalik lørdag på Ringvassøy ble det 1 VK m/CK til ES Knuttvollen`s Hi -Tex (Nyheimgutens Spot - Berkjestølen`s Lara)  e/f Ingvar Rødsjø.

I Vesterålen ble det 1.VK m/CK kval. til Rabalsfjellet`s Zanto (Harodalens Figo - Finntorpet`s Bella) e/f Arnfinn Abrahamsen. 4.VK kval og 1 VK finale til ES Seterfjellet`s Calli (Berguglas Heikki III - Tjuvreisen`s Sunami) e/f Rune Hansen.

 

Les mer …

Treningssamling i Valdres 23. - 25. mars

filer bilder diverse Vinterglede 300x226NESK avd. Valdres, øvre Hallingdal og Hemsedal arrangerer treningssamling på Nøsen i vestre Slidre 23. – 25. mars 2018 med start alle dager kl. 09.00.

Samlingen er åpen for alle fuglehundraser. Pris kr. 325 per dag , inkludert avgift til vestre Slidre fjellstyre. 

Les mer …

VIKTIG MELDING TIL ALLE PRØVEDELTAKERE

Det er lagt inn en utvidet påmeldingsfrist på vår prøve. Denne er ikke tilgjengelig via vanlig terminliste på www.nkk.no . For å benytte denne må dere gå inn på www.nkk.no, «Min side – Påmelding – Påmelding til prøve».

 

Vintersamling i Sømådalen, 2.-4. mars 2018

Vintersamling2018Norsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling i Sømådalen 2. - 4. mars 2018. Vi vil ha med oss erfarne instruktører ut i terrenget og instruksjon i føring av hund i fjellet vil bli hovedfokus, men den sosiale rammen rundt samlingen vil også bli viktig. Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen (muligheter for å avlegge apportbevis også, ta med egen fugl).

Les mer …

EM i Frankrike for engelsksetter

EM for engelsk setter går av stabelen 1. – 4. april i området ved Bapaume nord i Frankrike.

«Jaktklasse» tilnærmet VK-løp på lavland i Norden/Norge 1.-2. april og Grande Quete (stort søksformat) 3.-4. april.

Les mer …

100 års jubilæumsprøve i Danmark

dansk ESI anledning af Engelsk Setter Klub i Danmarks 100 års jubilæum, afholder vi i perioden mandag 19. marts til søndag d. 25. marts, en hel uges prøver.
Arrangementet har standkvarter på Vejen Idrætscenter, Petermindesvej 1, 6600 Vejen. Tlf.: (+45) 75 36 05 00. Nedenfor kan du se de prøver vi afholder:

Les mer …

Jaktprøver 2018 - NKK har åpnet for påmelding

Påmelding til jaktprøver er nå åpnet. Oversikt over vinterens prøver finner du her.
Webpåmelding via nkk.no MIN SIDE.

Påmelding til jaktprøver - åpnes i slutten av januar

På grunn av overgang fra gammel til ny DogWeb Arra (det elektroniske jaktprøveprogrammet) vil det ikke være mulig å melde på jaktprøver for 2018 inntil overgangen er gjennomført.
Det arbeides intenst for å få gjennomført dette så raskt som mulig, men overgangen vil nok ikke være fullstendig gjennomført før i slutten av januar. Det vil komme informasjon om når det igjen er åpnet for påmelding på jaktprøver på FKF's hjemmeside www.fuglehundklubbenesforbund.no og på klubbenes hjemmesider.

Treningssamling på Hovden 9. - 11. februar - FULLTEGNET

filer bilder hovden 300x200Da er treningssamlingen fulltegnet.
Det blir treningssamling på Hovden i år også;  9.-11. februar. Dette er en utmerket anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning, denne gang av Arild Skeivik og Thor Bernhard Sagland som begge er dommere og har lang erfaring med jakt og jaktprøver.

Les mer …

Aktiviteter 2018

Det er fullspekket med planlagte aktiviteter i 2018 og håper mange av dere blir å treffe på aktivitetene gjennom året. Vi starter med Temadag "Ro i oppflukt" dag hos Jon Georg Hov 11.februar. Videre blir den populære  Hovdensamlingen 9. - 11. februar med trening i fjellet med instruktører. Videre blir det samling på Nøsen i Vldres palmehelgen 24.-25. mars. Utover våren blir det blant annet apportkurs, skytekurs, utstillingskurs og dressurkurs. Noe for enhver smak, håper vi. Her finner dere en oversikt over aktivitetene i  2018. Mer informasjon om de ulike aktivitetene kommer fortløpende - følg med.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram