Norsk Engelsksetterklubb

Fri07192024

Oppdatert08:07:39 PM

Vintersamling i Sømådalen, 2.-4. mars 2018

Vintersamling2018Norsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling i Sømådalen 2. - 4. mars 2018. Vi vil ha med oss erfarne instruktører ut i terrenget og instruksjon i føring av hund i fjellet vil bli hovedfokus, men den sosiale rammen rundt samlingen vil også bli viktig. Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen (muligheter for å avlegge apportbevis også, ta med egen fugl).

Les mer …

Sommersamling 2017

SommersamlingÅrets sommersamling nærmer seg, og nå skal alle som har meldt på utstillingen fått mail med startnummer og infobrev. Det er 72 påmeldte hunder, 7 valper og 65 voksne. Vi gleder oss til å ta i mot alle sammen i Sømådalen!

Det er lov for alle som vil å komme på samlingen, selv om man ikke skal stille hund. Brevet som de påmeldte har fått på mail finner dere HER, der finner dere litt informasjon om helgen.

Les mer …

NESK-samling på Nøsen i mars.

Nøst vinter samlingNESK avd. Valdres, øvre Hallingdal og Hemsedal arrangerte vintersamling siste helg i mars. Arrangemanget ble veiledet av Bjørn Solheim og Åke Rosèn.

ES Frikk og Anne Devold og ES Largo og Dag Olsen.

Referat fra samlingen finner du her

 

 

 

 

 

Aversjonsdressur hund - sau

AversjonsdressurAversjonsdressur hund - sau i Furnes sørøst for Brumunddal (litt nordvest for Hamar), i Ringsaker kommune. Kjør mot Bjørgegutua 85, 2320 Furnes (Er skiltet fra avkjøring fra Bjørgedalsvegen).

Mandagene 19., 26. juni, 3. og 10. juli.

 

Les mer …

Nybegynnerkurs Sør-Trøndelag

NybegynnerkursNESK avd. Sør-Trøndelag inviterer til nybegynnerkurs i føring/trening av hund i fjellet. Denne kvelden vil foregå i Vassfjellet (NFK's treningsterreng) den 18.07.2017.
Dette er en kveld som passer godt til nybegynnere som ønsker tilbakemelding på hunden og hvordan man fører i fjellet.

Les mer …

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram