Norsk Engelsksetterklubb

Thu03282024

Oppdatert08:07:39 PM

2xNJCH + Sølvhunden på ei helg!

Bjørn Monsen hadde ei kjempe helg under Sølvhundprøven på Kongsvoll. Epleskogen's Adam til Aud Breivik ført av Bjørn Monsen vant Sølvhunden i helga. Det var vanskelige forhold hvor Adam var den eneste hunden på premielista. Adam plukket med seg en 2.VK i semien også. Adam vant Filefjell prøven i vinter hvor han ble tildelt CACIT. Med seieren i helga så datt de siste poengene på plass slik at Epleskogen's Adam kan titulere seg som Norsk Jaktchampion. Vigdaaetta's Ekko til Bjørn fikk 1.VK i kvalifiseringen som også fikk de siste poengene på plass for å titulere seg som Norsk Jaktchampion.

Ekko fikk sin Cacit på Filefjell prøven vinteren 2012 og var i NM finalen i år uten å lykkes. Ekko er etter NJCH Hågakollen's Carmen og NJCH NMFHh06 Black, oppdrettere er Bjørn, Per Arne & Kristin Watle. Dette kullet har vært et meget godt kull hvor 4 hunder av 7 i kullet har blitt VK hunder. Kennel Vigdaætta fikk NESK Oppdretterpris Jakt i 2012 for denne prestasjonen.

Adam er etter Gjelskogens Lea og NJCH Nordvestjyden's Z.Bassino. Lea er etter Bjørn sin gamle NJCH Øyers Roy. Oppdretter til Adam er Øyvind Husabø. Oppdretter Øyvind har en kullbror til Adam, Quinte som 1.VK jaktprøve.

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram