Norsk Engelsksetterklubb

Tue04162024

Oppdatert08:07:39 PM

6 av 8 valper i et kull er jaktpremiert!

Vintersesongen til et valpekull fra nye oppdrettere har satt sine spor. Hele 6 av 8 valper er jaktpremiert, kun 16 måneder gamle, 4 av valpene har allerede Derby-billetten i boks!

Det er oppdretterne Silje og Dag Bjørnar Kleven som har registret kennelen Klevmarka. Det er far og datter som kennelen står registret på men mor Hege Kristin og datter Camilla like aktiv med hundene. Paringen som de har foretatt er etter deres gode NJCH Tiurfoten's Tilde som ble kåret til Årets hund jakt BIM i NESK i fjor. Tilde hadde en fantastisk høst på Kongsvoll. Tilde ble vist frem tre ganger der oppe og var i finalen alle gangene hvor hun rasket med seg mange premier, hun tok 29 championat poeng der oppe og toppet det hele med å ta NM-Sølv. Far til kullet er NJCH General Sniff Av Skåpleinun som markerte seg som tidlig moden med å vinne Arctic Cup og Forus Open i 2014. Avkommene som har blitt premiert er:

Klevmarka's Vinnie 2x1.UK, 2x2.UK, 1x3.UK, 1. Plass Arctic cup kval, 7. Plass finale Rune Olav Kjensberg
Klevmarka's Storm 2x1.UK, 2x2.UK Martine Midtsand Hovland
Klevmarka's Frøya 1x1.UK, 1x2.UK Karine Slettli og T. Kristoffer Axelsen Johansen
Klevmarka's Faun 1x1.UK, 1x2.UK Christian Røkke
Klevmarka's Saga 2x2.UK, 2x3.UK Dag Bjørnar Kleven
Klevmarka's Winni 1x3.UK Per Skredderstuen

Klevmarka's Faun ble kåret til prøvens beste UK hund på NISK prøve i Tydalen og Klevmarka's Storm til prøvens beste UK hund på Nordenfjeldske fuglehunds prøve i Storlidalen. Det skal bli spenndende å følge dette kullet til høsten.

På blidet er Saga og Tilde sammen med sjefen i flokken en tibetansk spaniel som har det fine navnet Sommerlyst's Em Sod CansPa men som til daglig blir kalt Lukas.

NESK gratulerer oppdrettere og eiere!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram