Norsk Engelsksetterklubb

Sat04202024

Oppdatert08:07:39 PM

Imponerende 1. AK til Pålamalmens Levis

Pålamalmens Levis til Willy Børge Pedersen viste seg frem fra sin beste side på Arnøya i helga og vartet opp med hele 8 fuglearbeid i AK mens andre ikke maktet fuglen, ekvipasjen ble tildelt 1.AK etter sin glimrende fremvisning! Pålamalmens Levis er etter First Van De Netekwacht og Pålamalmens Diva, oppdretter Maria Bengtsson i Sverige.

Levis er forholdsvis nytt blod i Norge da bare en av hans oldeforeldre er skandinavisk resten er fra lengre syd i Europa, som Italia, Belgia og Kroatia. Det er mange store hunder som dukker opp lengre bak i stamtavlen og den som dukker opp flest ganger er INTJCH Negus som også er mest kjent for oss nordpå da Negus er også en hund som ligger bak vår kjente Italia import NJCH NMFHh06 Black til Kristin og Bjørn Watle. Negus var European Cup vinner Grand Quête i 1992 og 1995. Han vunent en masse hystatusløp og har fått tildelt 17 stk. CACIT og 7 stk. res CACIT som er imponerende da konkuransen nede i Europa er stor.

Willy Børge Pedersen har hatt en rekke gode hunder som NJCH NUCH Sam som vant Derby, Exit Cup og senere også Moskus Cup. Sam ligger bak det lovende kullet fra Heggskogens. Willy hadde også far til Sam, Blautmyra's Kid som var en god VK hund, samt en sønn av Sam NUCH Leo.

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram