Norsk Engelsksetterklubb

Fri04262024

Oppdatert08:07:39 PM

Et lovende kull med 5x1.UK

Et lovende kull med unghunder hvor 5 av 7 har oppnådd 1. premie i UK.

Jaktpremie Utstilling Valp Eier
1.UK, 2.UK Uts.exc. Heggskogens Diddi Edvard Lillegård
  Uts.exc. Heggskogens Duorra Stig Edvardsen
1.UK   Heggskogens Frøken Øystein Gregussen
2×1.UK, 3×2.UK Uts.exc. res. Cert. Heggskogens Joly Hege Skikstad
1.UK, 2.UK ,3.UK Ust. Exc Bim Heggskogens Koss Arne Gunnar Moen
1.UK, 3×2.UK Uts. Exc. Heggskogens Lipa I I Jørn Sture Nilsskog

Kullet er etter NJCH Simo's Johsi og NJCH Ørnevatnet's Wilja, oppdretter er Edvard Lillegård. Alle 7 avkom har A hofter.

Fra første kull til Wilja sammen med NUCH NJCH Limingruet's Hi-Troll så er 4 av 6 valper jaktpremiert, NUCH Heggskogens Kompis har flere VK premier blant annet 1.VK m/CK og var med på NESK laget NM-Vinter som tok Sølv, NUCH Heggskogens Nansen har også VK premier blant annet 1.VK m/CK. Heggskogens Frans og Heggskogens Scott har 1.UK.

Ørnevatnet's Wilja er etter NJCH N UCH Sam og NJCH Hovdmyra's Hera. Mor til Sam er Livi til Edvard som har avlet meget godt og har flere meget gode avkom med forskjellige hannhunder. Kombinasjonen Blautmyras Kid/Livi gav fem VK-hunder. Mest kjent er nok NJCH N UCH Sam til Willy Børge Pedersen som vant Derby, Exit Cup og senere også Moskus Cup, samt broren NJCH Pogg til Frans Oskar Myrvang med 2. plass i NM. Livi ble også paret med broren til Kid. Blautmyras Ganda/Livi ga blant annet Scott til Simen Trønes fra Tretten som også vant Moskus Cup. Kullbror Penn til Knut Jæger hade flere 1.VK’er samt 2 andre i kullet av 8 var jaktpremiert. Livi hadde sitt siste kull med NJCH N J(K)CH NSUCH Vikaåsens Acke. Fra dette kullet så var 4 av 8 jaktpremiert. Bror til Edvard, Stig hadde en god VK hund Skott og kullbror Aron hadde 1.AK. Livi gjorde det også godt på jaktprøve og var en av tispene som gjorde seg bemerket fra midten av 90-tallet. Hun fikk 1AK i 96 og samme året hadde hun klart å få fire VK-premier. Livi fikk totalt fem ganger 1VK, en av dem var i semifinalen i NM vinter. I 1997 vant hun også Nord-norsk mesterskap i Kautokeino. Sin siste VK-premie fikk hun så sent som i 2001. Livi var etter Pia til Stig Lillegård (bror til Edvard) og Zeb til Frans Oskar Myrvang (til naboen til Edvard), så dette var gode hunder som var bosatt i Mo i Rana.

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram