Norsk Engelsksetterklubb

Fri07192024

Oppdatert08:07:39 PM

Treningssamling på Hovden 9. - 11. februar - FULLTEGNET

filer bilder hovden 300x200Da er treningssamlingen fulltegnet.
Det blir treningssamling på Hovden i år også;  9.-11. februar. Dette er en utmerket anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning, denne gang av Arild Skeivik og Thor Bernhard Sagland som begge er dommere og har lang erfaring med jakt og jaktprøver.

Samlingen starter med felles middag kl. 20 fredag kveld. Dette er et sosialt arrangement hvor det blir masse tid til å prate hund og dele og høste erfaring rundt felles måltider. Lørdag og søndag formiddag tilbringer vi ute i fjellet.  Etter felles middag lørdag kveld, vil Arild Skeivik snakke litt om hans erfaringer med engelsksetter kontra pionter som har vært rasen hans til nå.

Innkvartering: Hovden Fjellstoge Tlf 37 93 95 43 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Overnatting i hytter - leilighet og enkelt/dobbeltrom på Fjellstoga. Overnatting bestilles av den enkelte deltager direkte til Hovden fjellstoge.

Påmelding og informasjon Grete H. Sætrang Tlf 915 13 889 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Påmeldingsfrist: 1.februar

Påmeldingsavgift: Kr 800,- pr hund/ekvipasje for begge dagene til kontonr -1645.05.38977 Mrk. "Hovden"

Hovden Fjellstoge ligger like i nærheten av oppmerkede turløyper og har kort vei til alpinannlegg, badeland samt et koselig sentrum. Dette arrangementet egner seg derfor som en utmerket familetur.

Thor Bernhard Sagland vil kunne gi nærmere opplysninger om det er noe dere lurer på. Mob. 934 6.8 608.

VELKOMMEN!

 

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram