Norsk Engelsksetterklubb

Fri07192024

Oppdatert08:07:39 PM

Zizou, Internasjonal Jaktchampion

IMG 2423NM vinner Sørbølfjellet`s Zizou til Erik Hjelmås Lien har blitt tildelt den gjeve tittelen Internasjonal Jaktchampion. Hverken Nina eller Tord er god til å løpe venstre svinger på utstillinger men heldigvis så har de en ung venninne Trude Granhus som har forbarmet seg over Zizou som er 10 år eller som man sier i godt voksen alder og tok utfordringen.

I fjor ble Zizou vist frem på Dog4All og det ble en vinner tittel på Zizou som beste veteran. I år på NKK utstillingen i Bø ble Zizou best i rasen og det er godt gjort av en så "gammel" hund og da med alle superlativer som Cert og CACIB. Dette var en internasjonal utstilling og da hadde Zizou det som skulle på plass for denne gjeve tittelen. Zizou hadde tidlig i sin jaktprøve karriere innkassert 3xCacit, en trenger bare 2xCacit for å oppnå tittelen så her var det mer en nok men manglet kun utstillingspremien fra en internasjonal utstilling.

Den nye tittelen blir da C.I.T.N JCH NMFHh-13 NVV-16 Sørbølfjellet`s Zizou.

Zizou vant NM-Høyfjell i 2013 og tok sølv i NM vinter i 2016. Han ble kåret til Årets engelsksetter jaktprøve 2015. Zizou er eget oppdrett til Nina og Tord Erik hvor det er Tord som pleier å holde Zizou i tømmene på jaktprøvene. Zizou har også lykkes i avlen med 35 jaktpremierte avkom som har blitt premiert i alle prøvegrener fra vinter, høst, lavland og skog. Zizou har 17 premierte avkom i AK etter seg i 2017 med 10 forskjellige tisper (av de 17 han totalt har parret) og 11 med 1.AK i 2017!

Stjernen blant avkommene er NJCH Flørli`s Zlatan som fikk sin tittel veldig ung, 2 år og 11 mnd som er en stor prestasjon av en ung hund.

NESK gratulerer

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram