Norsk Engelsksetterklubb

Fri07192024

Oppdatert08:07:39 PM

Halvartun´s Barsk ble BIR og BIS

BIR og BIM Buskeruds JFF 2016I øs pøs regn gikk Halvartun´s Barsk til Francine Lindvik til topps på Buskerud JFFs utstilling på Sandos hundesenter. Det er andre gang han gjør rent bord, sist var i fjor på Vest-Agder fuglehundklubbs utstilling. Han har nå to CERT. BIM ble unghunden Dakota til Per Erik og Ellen Rosnes, handler var Hanne Fevik. Ørnevatnets Lerka til Sirikit Lockert fikk tispe CERT-et.

BIS valp Buskeruds JFF 2016BIS-valp ble også en engelsksetter, Valeras I M Eamon til Caroline Waller. Det var 28 engelsksettere med som ble dømt av Petter Steen mens valper ble dømt av Birte Wold Myhre.

Buskerud JFF hadde invitert til Fuglehundens dag og til tross for jevnt silregn hele dagen var det god stemning på tunet på Sando hundesenter. Ved siden av valpeshow og barn og hund-konkuranse, kunne de som ville, være med på dressurtrening med duer som provokasjon og apportkonkurranse. Og nystriglete utstillingshunder ble raskt seg selv igjen da de ble sluppet fri i treningsområdet og fikk bruke kreftene til det engelsksetterkropper skal brukes til - strak galopp og lek med likesinnete.

apportvinner Mistral Buskeruds JFFDet var mange som prøvde seg i apportkonkurransen. Vinsterfjellet Mistral og Birgit Ranheim var suverene vinnere, de to rapphønene ble apportert på rekordtid. Mulig de andre ble psyket ut av Mistrals suverene apportferdigheter, i hvert fall var det ingen andre som klarte å hente begge objektene.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram