Norsk Engelsksetterklubb

Sun04282024

Oppdatert08:07:39 PM

Vinner av EDS2015

NKK arrangerte European Dog Show 2015 samme helg som NM-høyfjell gikk av stablen. Vinner var Ch Fairray Unobtainable Utopia til eier og oppdretter Hans Sleegers fra italia. Utopia stilte i brukshundsklassen som også fikk CERT og CACIB.

Det var ikke mange påmeldte hunder til å være et så stort arrangement, da det kun var 21 hunder som møtte til start. 2 hann valper, 16 påmeldte hanner hvor 6 ikke møtte. 14 tisper hvor 3 ikke møtte. På utstillingen til NESK på Pellestova var det 27 hunder til sammenligning og 71 hunder på Spesialutstillingen som NESK hadde på Hvaltjern. En mulig grunn for at det var så få påmeldte var at folk prioriterer jaktprøver og trening av hund før jakta enn å vise frem hunden sin.

Best i motsatt kjønn ble ei junior tispe Fairray Xx My Bumbum som også eies av Hans, CACIB kan ikke gis til en hund som stiller juniorklassen så den ble gitt til nummer 2 av tispene som var Ch Fairray Tequila, til samme eier Hans som ble vist i brukshundklassen som også fikk tispe CERT’et. Det ble en hyggelig dag for Hans Sleegers som vant det som var å vinne, dommer var Petter Steen fra Norge.

NUCH Rypekullet's Bobo til Arthur Rønnestad ble 2.beste hann og fikk R.CACIB. NUCH Rypekullet's Tjorven som også eies av Arthur fikk R.CACIB til tispene. NV-11-14 Bekkensetra's Bølla til Hilde og Knut Albech ble beste veterantispe. Beste valp ble Tytingens Sky’s Buddy til Ivar Christoffersen.

Se alle resultatene HER.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram