Norsk Engelsksetterklubb

Mon04292024

Oppdatert08:07:39 PM

Internasjonal Nord UCH Jødalens Festlig

Jøldalens Festlig til Petter Steen fikk sitt siste Cacib som løste ut det Internasjonale championatet under NKK Trondheim, Festlig ble plassert som nr. 4 i gruppa. Festlig er fra før Nord UCH som er ei dame som har markert seg på jaktprøver, Festlig fikk 1.AK og 1.VK på første startene i disse to klassene. Alt dette på under 26 måneder! Senere har det blitt flere premier. Bildene er tatt av Roger Sjølstad.

Jøldalens Festlig er etter NUCH NJCH Limingruet's Hi-Troll og INT NS UCH NJCH Jøldalens Mezzie, oppdrettere er Vigdis Størseth og Jan Terje Bårseth. Dette har vært en god kombinasjon som har fått NESK Oppdretterpris Jakt i 2013.

Festlig har vist seg godt frem i utstillingsringen i år, hun vant Fellesutstillingen, ble best i motsatt kjønn på Spesialutstillingen og på Nordenfjelske sin utstilling i Trondheim.

Festlig har også levere flotte avkom sammen med NJCH Epleskogen's Adam, fra et kull på 7 valper så er 4 stk er kvalifisert til høstens Derby! 5 av avkom er premiert i juniorklasse på utstilling alle med Excl (3 med cert/ck)!

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram