Norsk Engelsksetterklubb

Sun05122024

Oppdatert08:07:39 PM

NUCH Valera's Ing-Vill

Ing-Vill til Anne Christine Øvergård og Petter Steen fikk sitt siste Cert på Randsfjord Fuglehundklubb sin utstilling i dag og ble med dette Norsk Utstillingschampion. Ing-Vill fylte 2 år i mars og det var tredje gang Ing-Vill var vist frem på utstilling hvor hun har fått Cert hver gang!

Ing-Vill er etter Tiurfoten's Siri og NJCH Smølarypa's Texas Hold'em, eiere er også oppdrettere sammen med datter Marita. Ing-Vill har gjort det godt på jaktprøve og har tatt følgende premier 2x3.UK, 2x2.UK, 1.UK, 2pr. Derby Semi., 5.pr Derby finale og 1.AK kun 24 månder gammel. Ing-Vill fra et kull med 7 valper og hvor to av kullsøskene har også gjort det veldig godt på jaktprøve. Gorbi som Cato Martin Jonassen tok som paringsvalp har tatt 3.UK, 2.UK, 2x1.UK, 4.pr Derby kval, 3pr. Derby Semi. og 1.AK. Gorbi mangler et Cert på utstilling for å ta et utstillingschampionat. Sir Jackpot til Trygve Moen tatt 3x2.UK, 2x1.UK og 2.AK.

Ing-Vill er i meget celebert selskap da dette er champion nummer 57 fra denne kennelen men første engelsksetteren, fra før har familien 39 champions på Kerry Blue -og Wheaten Terrier og 15 stk Champion på Korthåret Dachshund + 7 Viltsporchampion og 1 Agilitychampion!! Kennelen startet med oppdrett i 1989 og det må det vel være norgesrekord. Vinterens resultater fra jaktprøve med hunder fra 2 engelsksetterkull som har hentet 15 premier er også meget imponerende.

NESK Gratulerer

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram