Norsk Engelsksetterklubb

Fri05032024

Oppdatert08:07:39 PM

Nesk Spesialutstilling Hvaltjern

BIR og BIM spesialen 2013 copyStor stemning, sol, lyn/torden og skybrudd. Vinsterfjellet Mistral tok storeslem i helgen med Stor Cert i Drammen lørdag med CACIB og Cert og BIR på Spesialen. Gratulerer så mye til eier Birgit Ranheim og handler Sofie Ottesen. Mistral fikk 1.AK i vinter og mangler nå et lite Cert for å bli Utstillings Champion. BIM og tispecertet gikk til Steinrøysa’s Viola til Åse Skogsrud handlet av Hilde Albech. Viola har også hatt en god vår på utstillingsfronten. Viola ble BIR på Østfoldsutstillingen sist helg og fikk Stor Cert i Drammen på lørdag. Årets dommer, Bjørge Christiansen var imponert over høy kvalitet og syntes det var artig med så mange ES på en gang. 47 voksne og 2 valper.


Apportkonk -spesialenÅrets utstilling var lagt til Hvaltjern skistadion ved Fetsund, en idyllisk plass midt inni skogen. Her ble grillet elgpølser og uhøytidelig apportkonkurranse ble avholdt i god stemning. Dommer Bjørge ga en grundig evaluering av hundene og begrunnet hunden sin premie med en meget god åpen og lærerik bedømming. Han fikk mange ringside til å se hund på en ny måte med hans gode forklaringer. Børge var også god til å bruke premieskalaen.

Rune Waller dømte barn og hund på en meget god måte hvor det var mange fine ekvipasjer og mange blide fjes å se. Vi får helt sikkert se flere av disse handlerne i utstillingsringen om noen år.

Apportkonkurransen ble vunnet av Klækkerhavnas Next to No One ved Steen Blach Sørensen som ble dømt av Øystein Heggelund Dahl. Den øvrige pallplassering måtte avgjøres ved omkamp. Her trakk Bente Baches Rotvelta's Vicky det lengste strå og ble nr. 2 foran Vidalsfjellet's Tell til Mona Elverum.

I valpeklassen var det bare to deltakere, kullsøsknene Tiurfoten's Lime og Tiurfoten's Sofi. Sofi ble BIR og Lime BIM. Gratulerer til begge.

HER kan dere se alle bildene fra utstillingen. Fotograf Roar Sohlman

Disse hundene fikk CK i dag:

Hannhunder:
Birk av Rondvollen Exc 1 AKK CK
Vinsterfjellet Mistral Exc 1 BKK CK CERT 1 BHK BIR
Stallo av Trollætt Exc 2 BKK CK res. Cert 3 BHK
Bjerndrup's Victor Exc 3 BKK CK 4 BHK
Bevind's Veslefrikk Exc 4 BKK CK
NUCH NV-12 Ildfoten's J-St.Hans Exc 1 CHKK CK 2 BHK
Rypekullet's Arax Exc 1 VTKK CK
Klevåsen’s L-Pinto Exc 2 JKK CK

Tisper:
Tiurfoten's Sacagawea Exc 1 JKK CK 2 BTK
NJV-12 Tiurfoten's Curie Exc 1 UKK CK 3 BTK
NV-12 Vallerfjället's A-Alisha Exc 1 AKK CK 4 BTK
Steinrøys'a Viola Exc 1 BKK CK CERT 1 BTK BIM
Simba Exc 1 JKK CK

Utsillingsleder Anne-Grethe Sætrang

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram