Norsk Engelsksetterklubb

Fri05032024

Oppdatert08:07:39 PM

NUCH NV-12 Ildfoten's J-St.Hans

Ildfoten's J-St.Hans til Morten Baastad ble BIR og 2. BIS under Dovrefjell prøven sin utstilling til Hed-Opp FK. Det var det siste Certet som St.Hans trengte for å løse ut Utstillings Championatet. Dagen startet godt for Morten som tidligere på dagen hadde fått 1. AK på Jøldalens Frekk.

Ildfoten's J-St.Hans er etter NUCH NJCH  Limingruet's Hi-Troll og Ildfoten's E-Hedda, oppdrettere er Gerd Aina Søderholm og Are Suhr. St.Hans vant vinnerutstillingen i Lillestrøm i høst og kan da titulere seg NUCH NV-12.

Å få en champion og en ny VK på en og samme dag er flott gjort. Jøldalens Frekk er også etter NUCH NJCH Limingruet's Hi-Troll med INT NSUCH NJCH Jøldalens Mezzie som mor. Frekk er nå tredje i kullet som har fått 1. Ak som nå er 2 år og 2mnd gamle. Oppdrettere her er Vigdis Størseth og Jan Terje Bårseth. De to andre kullsøsken til Frekk som har fått 1.AK i vinter er NUCH Jøldalens Festlig til Petter Steen og Jøldalens Alex til Svein Borgen. I helga så kom Frekk seg til finalen på Saltfjellet og var med helt til slutt. Det blir spennende å følge VK hundene til Morten fremover.

NESK gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram