Norsk Engelsksetterklubb

Mon05062024

Oppdatert08:07:39 PM

Ruccola vant spesialutstillingen

_JPG4278Hjallabakken's Ruccola vant årets spesialutstilling på Bogstad. Dommer Renée Sporre-Willes, som hadde tatt turen fra Sverige, la spesielt vekt på bevegelser i sin kyndige dømming av de 43 engelske setterne som stilte på Spesialutstillingen 4. juni.

Hjallabakken's Ruccola (Gallok's Kustus - Hjallabakken's Rips) til Sofie Sørli Ottesen og Marte Ottesen ble BIR og fikk i tillegg Certifikat.

BIM ble Villmarkporten's Theo (Villmarksporten's Maya og Spjelberget's Raider), til Kristine Bistrup Eide, også han ble tildelt Certifikat. I år hadde vi ikke NKK cert på utstillingen siden dette certet rullerer mellom spesialen i Oslo og spesialen på Kiær/Lillehammer.

Også 5 valper var påmeldt utstillingen. Beste valp ble Skinnalia's Tee til Tor Espen Plassgård. Tradisjonen tro hadde vi også barn/hund konkurranse. Det er hyggelig å se at dommer Hilde Albech koser seg like mye som barna i ringen. Ringsekretær i år som i fjor var Pia Strandrud.

Antall tilskuere var lavere enn vanlig, og det utrolige varme været og en "inneklemt" fridag får nok ta skylden for det. Også i år retter jeg en stor takk til dere som i to knallvarme dager var der og hjalp til med alt det praktiske som er nødvendig for å få gjennomført utstillingen. Like blide og hyggelige som alltid! Det er godt å se at dugnadsånden fremdeles eksisterer. En stor takk også til Jon Ivar Søhus for flotte bilder.

7. juni - 2011

Bente Bogstad

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram