Norsk Engelsksetterklubb

Fri10302020

Oppdatert08:07:39 PM

Flekk vant på Kongsvold

Vinterveiens Flekk til John Berge gikk helt til topps og vant VK-finalen med Cacit under pointerklubbens prøve på Kongsvold fra 25-27. august. Engelsksetterne gjorde det meget sterkt på prøven og hadde faktisk fire av de fem som ble premiert i finalen. Bak Flekk fulgte Lewi Ryghseter med Ryghåsens Frøy, foran Frank Robert Brekke/Rune Myren med ES Storbakkens Marco, 4.VK gikk til en pointer, mens Arne Fostervold sikret seg 5.VK finale med Skarvhattens Chevy.

Også i VK-kvalifiseringen var det flere sterke ES-resultater: Vi nevner de med 1.VK: Langvellas Pelle til Morten Berg 1.VK m/CK, Flekk hadde 2.VK m/CK i kvalifiseringen! I semifinalen hadde Flekk 3.VK.

Av sterke 1. AK resultater har vi til nå fått melding om Mokleivas Wilma, Vidar Antonsen. Sønnanåens Snerta, Anne Cathrine Frøstrup. Troll, Hagbart Jakobsen. Åsvangens Fryd, Henrik Monrad. Viroas Twiggy, Vidar Antonsen og Rotuas Athos fra Juni, Erik heidenreich/Terje Berntsen.

Vi har også fått melding om to med 1.UK det er Rypekullets Lara til Arthur Rønnestad og Streitkampens Vesle Ranta til Tor Inge Oldervik.

Se flere resultater på www.royalura.com

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram