Norsk Engelsksetterklubb

Tue10192021

Oppdatert08:07:39 PM

Solan i ensom majestet på Rørosprøven

Solnklettens Solan RorosPå Rørosprøven var det forholdsvis tunge fohold og ufyselig vær, men en hund klarte å finne fugl i finalen og tok vare på sjansen sin.

Sølnkletten's Solan P til Åge Skramstad var den eneste som fant fugl under dagens finale på Rørosprøven, og ble stående med et fuglearbeid uten reis og en tomstand etter tre runder. Det var en fornøyd fører som kunne rusle ned fra fjellet i dag.

Flere engelsksettere har gjort det bra på Røros i helgen. Vi kan bl.a. nevne Berkjestølens Jack Bono til Tor Karlsen som fikk 1.VK, Valera's Ing-Vill til Petter Steen som fikk 1.VK m/CK og Slottvidda's I M Pia til Terje S. Samdal som fikk 2.VK i kvaliken.

I semifinalen ble Rampen's Sako til Krister Stav tildelt 1.VK, mens Jøldalens Sir Elton til Lars Olav Sagberg fikk 2.VK.

 

Stokkmarkas PandaDet ble også delt ut gjeve premier i både UK og AK, og prisen for Rørosprøvens beste UK-hund gikk til engelsksetter Stokkmarkas Panda til Jannicke Kristiansen. Panda fikk i løpet av prøven både 1. og 2.UK.

Se her for fullstendig premieliste.

NESK gratulerer alle de premierte!  

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram