Norsk Engelsksetterklubb

Fri10302020

Oppdatert08:07:39 PM

TRENINGSSAMLING ARNØYA 11 OG 12 FEBRUAR 2017 - AVLYST

ARRANGEMENTET MÅ DESSVERRE AVLYSES PGA FOR FÅ DELTAGERE.
NESK sin distriktskontakt i Troms har gleden av å invitere til treningssamling på Arnøya i Midt Troms helgen 11 og 12 februar 2017. Samlingen legger i hovedsak opp til felttrening og føring av hund i felt.

På Arnøya er det normalt veldig mye ryper og gode muligheter til å drille stand, reis, og ro i oppflukt og skudd. Vi oppfordrer spesielt unghunder og nybegynnere å melde seg på, men alle med engelsksetter er hjertelig velkommen til å delta. Dette er en sosial og fin samling med hovedkvarter på Lauksletta overnatting. Vi har vært så heldige og fått overnatting med full pensjon og treningskort for 16 hunder. Overnatting og treningskort for 16 personer er allerede reservert på Lauksletta overnatting. Det er derfor ikke nødvendig for den enkelte å henvende seg for å reservere plass. Dette gjøres til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. som koordinerer dette med Lauksletta overnatting. Trenings terrengene vi kommer til å benytte er på Lauksletta, og vi går rett ut i felt fra hovedkvarteret og vi er derfor ikke avhengige av transport der ute.

Prisen for hele helgen på Lauksletta Overnatting er 1750 kroner som inkluderer :

2 overnattinger i delt rom

2 frokost

2 matpakker

1 middag

Rommene er ferdig oppredd, samt håndklær.

Det vil også være middag å få kjøpt ved ankomst fredag for kroner 200,- og lunsj før avreise søndag for kroner 150,-

Treningskortene pr hund koster kroner 200,- pr dag. Hver enkelt betaler for seg ved ankomst Lauksletta Overnatting. De har bankterminal.

Bindende påmelding til:

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 1 februar 2017

Påmeldingen må inneholde: ditt navn, din adresse, ditt fødselsår og antall hunder.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram