Norsk Engelsksetterklubb

Thu04252024

Oppdatert08:07:39 PM

Oppdatert funksjonalitet i hundedatabasen

NESK har nylig gjort flere oppdateringer i vår hundedatabase under området egenprestasjon. Lenge har det vært vanskelig å finne informasjon om våre hunders fuglearbeid. I løsningen er det nå enkelt å finne informasjon om antall fuglearbeid, tomstander samt informasjon om reis og presisjon. Det er viktig å merke seg at prøveskjemaet for reis og presisjon endret seg i 2009. Ved beregning av indeks for reis er det kun data fra og med dette tidspunktet som benyttes.

NESK er klar over at en løsning som synliggjør bruksdata stiller store krav til datakvalitet. Løsningen henter data direkte fra NKK's Dogweb så finner du feil på premier, antall stander, reis, presisjon osv. ber vi om at du dobbeltsjekker om dette også er feil i DogWeb. Feil og mangler fra DogWeb må rettes opp gjennom NKK. Er det feil med vår løsning ber vi om at det sendes melding om dette til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klikk på bildet for å få en større oppløsning. Vi håper alle finner den nye informasjonen i vår hundedatabase nyttig og interessant.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram