Norsk Engelsksetterklubb

Thu05022024

Oppdatert08:07:39 PM

NJCH Travis

Travis til May Lise Pedersen og Robert Colbjørnsen som er over 10 år gammel viste at de gamle er best i dag da ekvipasjen fikk 1.VK m/CK under kvalifiseringen til NM Lavland. Travis har 2 CK’er fra før og nok championatpoeng som nå kan tituleres Norsk Jaktchampion.

Travis var i NM-Lavland finalen i 2012 og forhåpentligvis er der i år også, noe som formen viser! Den gang så fikk Travis en 1.VK i semifinalen.

Travis er etter Vigdaætta's Yarrazzo og NJCH Evi, oppdrettere er Mette D. og Oddmund Sordal. May Lise og Robert har også boren til Travis, Terry som også har 1.VK m/CK på jaktprøve. Travis er halvbror til NJCH Totti til Mette og Odmund, de er også oppdretter av Evi som har en kullsøster Tita til Glenn T Sæbø som også jaktchampion. Så Travis blir den fjerde jaktchampionen fra oppdrettet til Mette og Oddmund som ikke har et kennelnavn, men som har oppdrettet mange gode hunder. En fellesnevner for hundene er fuglebehandlingen og den særdeles friske reisen.

May Lise og Robert fikk utstillingschampionatet på den andre hunden til høyre i bildet, Hågakollen's Son of Sam tidiligere i år.

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram