Norsk Engelsksetterklubb

Sat04272024

Oppdatert08:07:39 PM

NJCH NJ(K)CH Ildfoten's L-Yukon

Ildfoten's L-Yukon til Grete-Lill og Bjørn Tormod Syversen startet på Sør-Varanger Jff sin apportprøve på lørdag og fikk en 1. AK apport. Yukon har nok poeng fra jaktprøver som gjør at han nå kan søke om få tildelt tittelen Kombinertjaktchampion.

Det er ikke lenge siden den første engelsksetter ble tildelt kombinertjaktchampion, Yukon blir den femte engelsksetter med en slik tittel. Yukon fikk sitt jaktchampionat tidligere i år og blir den andre engelsksetter som er både jaktchampion og kombinertjaktchampion! NJCH NJ(K)CH NSUCH Vikaåsen's Acke til Knut Jæger var den første som fikk tildelt en dobbel jakttittel. Yukon har Cert fra utstilling og mangler kun et Cert fra å innkassere sitt tredje championattittel.

NJCH Ildfoten's L-Yukon til Bjørn Tormod Syversen er den hunden med høyest viltfinnerindeks som ikke har en stand uten resultat (tomstand). Yukon er en paringsvalp som Grete-Lill og Bjørn Tormod har tatt etter sin egen Gallok's Tøder og Jentefjellet's Lissi. Oppdretter er Gerd Aina Søderholm og Are Suhr.

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram