Norsk Engelsksetterklubb

Thu05022024

Oppdatert08:07:39 PM

NM Sølv til NJCH Sørbølfjellet's Luca

Luca til Siri Kulberg og Bjørn Sjurseth tok NM sølv under NM Lavland. Det var Siri som førte Luca under hele konkurransen.  Luca ble premiert alle dager, i kvalifiseringen fikk Luca 1.VK og i semifinalen ble det en 3.VK. Siri ble kåret til beste kvinnelige fører under arrangementet.

Luca var en unghundstjerne som fikk 5 førstepremier, i tillegg til at hun vant Forus Open i 2010 og ble nr. 5 i Artic Cup i 2011. Luca er en energisk og kjapp liten tispe som har noen veldig flotte fuglearbeid som tidlig ble NJCH etter å ha vunnet Raggsteindalprøven med med CACIT.

Luca er etter Sørbølfjellet's Orthia og FTCH Tekoa Mountain Patriot, oppdretter er Nina Hjelmaas Lien. Mor Orthia er også mor til NJCH NMFHh-13 Sørbølfjellet's Zizou som vant NM Høyfjell ifjor. Far Patriot er sædimport som Stein Helge Østerli og Tord Erik Lien tok med seg hjem etter å ha vært over i USA og sett på Patriot som imponerte dem stort. Det var en hund som gikk vedlig godt og hadde utmerket samarbeid med fører. Patriot har kun 17 registrerte avkom etter seg i Norge hvor av 3 av dem er jaktchampion! De to andre er NJCH Østheia's Agusta og NJCH Østheia's No Limit. Det er flere strå etter Patriot i frysen så det kommer kanskje flere gode avkom etter han.

Luca har to kull etter seg det ene med Østkysten's Vito og det andre med NJCH NMFHh06 Black. Det siste kullet er fremdeles ungt. I første kullet har General Sniff Av Skåpleinun til Siri Kulberg Sjurseth utmerket seg ved å vinne Forus Open i 2013 slik Luca gjorde det, vinne Artic Cup i 2014 samt bli nr. 3 i Sør-Norsk Unghundmesterskap.

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram