Norsk Engelsksetterklubb

Thu04252024

Oppdatert08:07:39 PM

Ei god helg for ES

Rocos Tupsi til Odd Brede Sommarset vant Tromsøprøven som var en 3 dagers VK som ble avsluttet mandag. Tupsi fikk de poengene hun manglet å ble med det NJCH. Tupsi er etter Senja's Mister Iceman og Skaididalen's Tari, oppdretter Paul Anton Hermo.

Pointer Tig fikk 2.VK finale, dommere var Terje Bjugan og Ronny Hartviksen. Foto Tromsø FK. NJCH Slottviddas Ramses til Håvard Dekkerhus 1.VK m/CK i kval og 1.VK Semi. Ramses fikk 2.VK m/CK tidligere i vinter på Harstad og Vesterålen FHK sin prøve. Dulles A Max til Ole Klingan fikk 1.VK m/CK i kval og 4.VK semi. Dulles A El Zorro til Stein Arne Paulsen fikk en 3.VK kval. Ringvassøyas Samira til Stein Martinsen fikk en 4.VK kval.

Namdalsprøven så vant Dulles A Inferno til Nina Hagesæther og Lars Å Arnesen en dags vk prøve. Inferno fikk 1.AK for 14 dager siden så det var en sterk VK debut. Dulles A kullet har gjort det sterkt hvor 4 av 8 valper har fått VK biletten og nå begynt å hevdet seg i denne klassen. Oppretter til dette kullet er Kåre Norum og hundene som ligger bak er NJCH Steinrabben's Felix og NJCH Skillevatnet's Turte.

Epleskogen's Adam til Aud Breivik ført av Bjørn Monsen vant Filefjell prøven til Vestlandet FK og fikk tildelt CACIT. Bjørn har blitt en CACIT grossist på denne prøven, Bjørn vant Vestlandet FK sin prøve i fjor også, med Vigdaætta's Ekko som fikk CACIT den gangen! Bjørn har også fått 2.VK m/R.CACIT på gamle NJCH Øyers Roy på samme prøve, som forøvrig hadde flere CACIT på samvittigheten! Roy er bestefar til Adam. På Sør-Norsk Unghundmesterskap ble ingen hunder premiert. Det var en veldig lav deltagelse med kun 17 hunder som stilte til start og det var en dags konkurranse.

Rana JFFs vinterprøve så fikk Østheia's No Limit til Bertil Nyheim 1.VK m/CK i kvalifiseringen. Det samme fikk NJCH Ørnevatnet's Wilja til Edvard Lillegård hvor fører var Frans Oskar Myrvang.

På Ørskogfjellprøven til Møre og Romsdal FK så fikk Royaluras F-Racing til Mats Allan Skaret ført av Roy Allan Skaret 1.VK m/CK i kvalifiseringen. Kongsvoldrypas Petter Smart til Hege Mejdel og Svein Strømsnæs fikk 2.VK kval som debuterte i VK. Løvåsmyras B Trym til Børge Kjersem fikk en 4.VK kval

ND-10 Dc til Frank Robert Brekke vant en dags VK på Røros med 1VK og CK og ble NJCH.

På Børselvprøven til Vest-Finnmark FK så fikk Pei Fang Jock Scott til Grete Lill og Bjørn Tormod Syversen 1.VK m/CK i kvalifiseringen.

Hed-Opp sin prøve Espedalen så fikk NSJCH Berkjestølens Vidda til Rune Frankmoen 2.VK på endags VK-prøve. Vinner var Balbergkampens Axi til Asgeir Bjørklund. Foto Hed-Opp.

Det blir spennede for engelsksetterne under NM -vinter med denne fine oppkjøringen. På de ti kvalifiseringspartiene fredag så er det 75 engelsksettere som stiller til start. Det er 11 engelsksettere som står på ventelista.

Det er mange som har fått fine premier denne helga se premie lista på Royalura.

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram