Norsk Engelsksetterklubb

Wed08122020

Oppdatert08:07:39 PM

Nye premieringer

Ringvassoya-hunderSist helg var det jaktprøver både i Tromsø og Telemark og begge steder var det flere engelsksettere på premielistene. I Telemark ble begge VK-kvalpartiene vunnet av engelsksettere. Henholdsvis Mokleivas Therja og Sønnanåens Hanni. I Tromsø var det blant annet tre avkom av Berkjestølens Hi-Treff og Jentefjellets Zenta på ett og samme parti som sikret seg en 1.AK og to ganger 2.AK.
Bildet viser oppdretter Oddmar Isaksen med tre av Ringvassøyaavkommene, fra venstre Shakira, Janka og Mikkel. I Tromsø gikk ES Ringvassøyas Mikkel til Viktor Strand hen og sikret seg en flott 1.AK, mens de to Ringvassøy-søskenene hans Hi-Speed og Janka sikret seg hver sin 2.AK. Disse gikk etter det vi har fått vite på samme parti!!!Ringvassoya 2
I Telemark var det ikke mange premieringer i VK. Kun en i hver kvalik og kun en i finalen. I kvaliken var det engelsksetterne som sikret seg premiene. Mokleivas Therja 06097/00 til Gunhild og Terje Stokkebekk og Sønnanåens Hanni 06816/03 til Bente Moe, med Svein Borgen som fører.

Bildet til venstre viser Oddmar Isaksen (fra venstre) med Janka, Eirik Olsen med Aica og Shakira og Victor Strand med Mikkel.


Bildet til høyre viser Sønnanåens Hanni til Bente Moe som tok 1.VK i Telemark.


Hanni
Les alle resultatene fra disse prøvene under vinter 06 på denne siden:
http://home.no.net/royalura

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram