Norsk Engelsksetterklubb

Mon05232022

Oppdatert08:07:39 PM

NJCH Porsangerviddas Cyklon

NJCH Porsangerviddas Cyklon og Sonja HansenPorsangervidda`s Cyklon tok under altaprøven det siste poenget han manglet til NJCH med sin 1Ak. Det er sterkt gjort å klare og bli NJCH bare litt over 4 år gammel. Spesielt når dette er Sonjas første selvdresserte hund.

Sonja og Cyklon har hentet poengene til jaktchampionatet uten å premiere seg i vinnerklassen. Det er ganske sjelden i dag. Cyklon er etter Nico og Vanja og det er Sonja og Harry Hansens eget oppdrett. Cyklon utmerket seg i unghundklassen og var blant annet deltaker i Derbyfinalen. I tillegg ble hunden premiert i både kvaliken og finalen i Arctic cup. 1.premie i kvaliken og 2.premie i finalen.
Cyklon har ellers følgende merittliste: Tre ganger 1.UK, en gang 2.UK, tre ganger 1.AK høyfjell, en gang 2.AK høyfjell, en gang 3.AK skog, en gang 1.AK skog og en gang 1.AK med Ærespremie skog. Cyklon ble kåret til nr. 2 i Åretsunghund i NESK i 2009. Cyklon har også førstepremie med CK på utstilling.
 
På husbond Harry`s facebookside så sier han etter å ha ført hund i 43 år og fått fram en Champion, mens Sonja klarte det samme på sin første egen hund!

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram