Norsk Engelsksetterklubb

Fri09302022

Oppdatert08:07:39 PM

Resultater fra Hemneprøven og siste dag under NM Vinter

Premieret VK hunder på HemneprøvenPå Hemneprøven til Hemne JFF så tok engelsksetterne de tre øverste premiene i VK hvor det var svært vinterlig da hundene svømte i løssnøen og folk gikk i full polarbekledning med scooterbriller!

Seterfjellet`s Ayra til Espen Langnes fikk 1.VK m/CK. Nyheimguten`s Birk til Eva Gussiås og Bernt Martin Sandsør fik 2.VK m/CK og V`Luca Du Mas D`Eyraud til Per Brannsten ført av Frank Robert Brekke fikk 3.VK. Foto: Ingunn Raastad.

Kågens Ero til Christian Lembricht fikk 1.AK På siste dag under NM så fikk Kågens Ero til Per Jan Helge Strøm 1.AK. Ham-Nuten's Messi til Elise Og Herlof Hammari som ble ført av Torfinn Hammari fikk nok en 1.UK! Messi ble da premiert alle dager med 2.UK og 2x1.UK. En annen hund fikk også 1.UK Ranætta`s Arn til Sølvi og Jon Dagfinn. Arn er tredje hund i kullet etter Fingå Ran og Limingruet’s Hi-Troll som får 1.UK. Fra før har Ranætta`s Aija til Jostein Kloster og Ranættas Arwen til oppdretterne Kristel Sjåstad og Jonny Åsheim.Ranætta`s Arn til Sølvi og Jon Dagfinn fikk 1.UK

Steinrabben's Nala til Stein Martinsen som gikk glimrende og hadde to fuglearbeid, et med reis og et uten, fikk også 1.UK. Dulles B Tiba til Kåre Norum fikk 2.UK. Østkysten`s F M Hera til Are Salomonsen måtte nøye seg med en 3.UK. Hera har en fantastisk premiere rekke så langt i UK med 10.1UK, 6x2.UK, 2x3.UK og derbyfinale. Hera blir 2 år til våren så det blir spennende å følge dem videre.

NESK Gratulerer

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram