Norsk Engelsksetterklubb

Fri09302022

Oppdatert08:07:39 PM

Helt MEGA for Marit og Mega

Ørnevatnet’s Mega og Marit Kransvik hadde ei flott helg på Børselvprøven til Vest-Finnmark FK i helga. I kvalifiseringen så fikk Mega 1.VK med 2 fuglearbeider uten reis. I finalen så hadde Mega 1 komplett fuglearbeid og det ble 2.VK m/res CACIT.

Sist helg så fikk Marit 1.VK m/CK på Mega så ekvipasjen er i vinden. Marit er også oppdretter til Mega sammen med Are Salomonsen. Mega er etter N SE UCH NJCH Rypekullets Nike og NS UCH INT NS JCH Myrhedens Granit (innavlskoeffisient 0,049%). Marit førte også Nike til jaktchampiontatet da de vant Børselvprøven i 2010. Mega fikk 1 AK på sin andre start ifjor vinter men begynte ikke å stille Mega i VK før i høst da Marit mente at hun ikke var moden nok. Da kom også resultatene til Mega som til nå 24 championatpoeng og mangler kun et poeng på få jaktchampiontatet. Mega fylte 3 år 6. mars så dette er en meget ung dame.

Are har også hatt en fin helg da han fikk nok en 1.UK på Østkysten's F M Hera på samme prøve. Hera har startet der hun slapp i fjor og har til nå 6x1.UK-6x2.UK. Hera er Østkysten's Minette og Østkysten's Flying Scotsman, oppdretter er Poul og Ingerlise Rasmussen.

Det blir spennende å følge denne gjengen videre i vinter.

NESK gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram