Norsk Engelsksetterklubb

Fri12022022

Oppdatert08:07:39 PM

Ingvar dro hjem serien på Fosen

Det var Berguglas Hi-Trøkk og Ingvar Rødsjø som tilslutt vant på Fosenprøven til Stjørna JFF. Hi-Trøkk fikk 1.VK m/CK dagen før ser ut til å være i godt slag til vinterens prøver!

Engelsksetterene tok 18 av 26 premier!

Lørdagen ble en stor dag for Jan Terje Bårseth og Vigdis Størseth med kennel Jøldalen på Fosenprøven lørdag 25. februar. På det ene VK-partiet gjorde kennelen rent bort hvor det ble tre premier - alle til Kennel Jøldalen. 1.VK m/CK til Jøldalens Nadine med eiere Jan Terje Bårseth og Vigdis Størseth, 2.VK til Jøldalens Little Jeannie med samme eiere og 3.VK kval til ES Jøldalens Dixie til Jan Herbert Nygård (foto: Roy Allan Skaret). På Søndagen så førte Vigdis Jøldalens Frekk til Morten Baastad til en 1.UK.

Videre i VK så fikk Ørnevatnet’s Wilja til Edvard Lillegård 2.VK kval.

Vindølas F-Maiden til Kurt Høvik og Kine Spets fikk 1.AK. Det var fire hunder som fikk 2.AK: Dulles A Inferno til Lars A Arnesen og Nina Hagesæther med Hans A Øygarden som fører.  Spjeldberget`s Fack U til Pål Inge Røe. Rotuas D-Sap til Tormod Rødsjø ført av Albert Rødsjø. Stegglias A Trym til Leif Johan og Linn Therese Åsmul. To hunder fikk 3.AK, Ringvassøya`s Mira til Reidar Wikdahl  og Hero til Inge Løvseth.

I UK så fikk Rakbjørglia`s Dellà Rosa til Lise Garberg og Olav I Rakbjørg 1.UK, kullsøster Rakbjørglia`s Hp-Pc fikk 2. UK med samme eiere. Det var tre andre hunder som også ble tildelt 2.UK Mikkeli Luri til Kenneth Reinås, Kaisa til Ivar Rødsjø og Storbakken`s S L Roxy til Anniken Kallset og Håvard Stuevold.

Les referat fra prøven på Fuglehunden sine sider.

NESK gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram