Norsk Engelsksetterklubb

Fri12022022

Oppdatert08:07:39 PM

Internasjonale jaktprøver i Serbia

VM i 2012 vil finne sted i Nis, Serbia i oktober. Disse områdene er viden kjent for sin flotte bestand av vill rapphøns. De samme terrengene vil bli benyttet til de store internasjonale vårprøvene.

 Her er programmet for de britiske stående fuglehund rasene:

23. mars Presentasjon av lagene i Europa Cup
24-25. mars Europa Cup
26. mars Excellent Cup
20-21. mars Europa Cup Chasse (Jakt) for Engelsksettere
22-23. mars Europa Cup Grande Quete (stort søk) for Engelsksettere

Det er ENCI (Den italienske kennel klubb) som er arrangør av Europa Cup og Excellent Cup for de britiske raser. Hvert land har anledning å stille med 4 hunder (min. 2) pluss en reserve. Interesserte kan henvende seg til NESK avlsråd innen 20. februar. For å delta i Excellent Cup må hunden ha oppnådd denne premiegraden på jaktprøve.

Prøvene som er kun for Engelsksettere arrangeres av Den Internasjonale Engelsksetterklubb. Her har Norge også anledning å stille med et lag på 4 hunder og en reserve. Interesserte kan henvende seg til NESK Avlsråd v/Elisabeth Kallevig innen 20. februar.

Terrengene i Serbia er fine og åpne så det er mulig å få sett mange flotte hunder fra forskjellige land. Er det noen som ønsker å ta turen for å oppleve mesterskapene som tilskuer ta kontakt så har vi hotell opplysninger, etc. Terrengene ligger ca. 25 mil sør for Beograd.

NESK Avlsråd

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram