Norsk Engelsksetterklubb

Sat11272021

Oppdatert08:07:39 PM

VINTERSAMLING SØMÅDALEN 26.-28. FEB

sømadalenNorsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling på Rønningen Camp & hytter, Sømådalen 26.-28. februar 2016. Vi vil ha med oss erfarne instruktører ut i terrenget og instruksjon i føring av hund i fjellet vil bli hovedfokus, men den sosiale rammen rundt samlingen vil også bli viktig. Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen.

Er du eier av en engelsksetter og bosatt i Hedmark? Er du ny i fuglehundmiljøet og ønsker å komme i kontakt med andre med samme interesse i distriktet? Er du erfaren med fuglehund og har lyst til å være med på en sosial helg? Da er dette noe for deg ☺ (Muligheter for å avlegge apportbevis også, ta med egen fugl).

Vi kommer til å være ute i fjellet lørdag og søndag. Lørdag kveld blir det felles middag og en liten dagsoppsummering av instruktøren/-e. Til middag får vi servert hjemmelaget elggryte, til dessert hjemmelaget karamellpudding og kaffe. Middagen koster 200,- pr. pers, og alle tar med drikke til eget behov.
På lørdag vil det også bli et mini-foredrag i forbindelse med middagen, tema er ikke helt fastlagt enda.

Deltakeravgift på 400,- pr. pers./par, som også dekker treningskort til Engerdal Fjellstyre. Innbetales til kto. 1822 09 84261 innen påmeldingsfristen. Hytte og middag kommer utenom.
For påmelding til samlingen, kontakt
Ingunn Sømåen, tlf: 95941428 e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 19.feb.

Innkvartering skjer direkte til Rønningen Camp & hytter, tlf: 62459935/90988491.
Velkommen til hyggelig helg i flotte fjellterreng !

Mvh NESK Distrikt Hedmark
Ingunn Sømåen og DK Arne Hovde

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram