Norsk Engelsksetterklubb

Sat05042024

Oppdatert08:07:39 PM

Vellykket Hovden-samling

Hovden-fellesFor tredje år på rad var det NESK samling på Hovden, denne gang et samarbeid med DK-Rogaland og DK- Oslo/Akershus. Samlingen ble raskt fulltegnet med 18 ekvipasjer. Vi ble tatt vel imot av et hundevennlig vertskap på Hovden Fjellstoge.

 

Hovden-MiddagFredag kveld, etter middag var det et interessant foredrag ved Arild Skeivik, han fortalte om sin oppvekst med fuglehund (pointer), trening, prøvedeltakelse, jakt og senere VK karriere. Arild ble Norges yngste utdannede prøvedommer. Hovden-Arild Skeivik

 

 

 

 

Lørdag og søndag etter en god frokost ble deltakerne delt inn i tre partier med instruksjon ved Arild Skeivik, Anne-Grethe Sætrang og Thor Bernhard Sagland. Det var en god del ryper i terrengene og de fleste hundene hadde stand eller sjanse på fugl i løpet av helgen. Det var litt surt med vind og snø og til dels tunge forhold for hundene, men glade hunder og førere trosset værgudene og var ute hele dagen.
Etter en god middag lørdag var det foredrag om antidoping ved Anne-Grethe Sætrang (en av to dopingkontrollører på hund i Norge). NKK har vedtatt dopingreglement gjeldene fra 1.1. 2014 så her det mye informasjon man bør sette seg inn i. Interessant foredrag som ga oss alle noe å tenke på når hunden blir syk eller skadet.
Vellykket helg – og enstemmighet fra deltakerne om å gjenta dette til neste år også.

Hovden-parti

DK Rogaland – DK Oslo/Akershus

Hovden-kladdeføre

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram