Norsk Engelsksetterklubb

Fri05032024

Oppdatert08:07:39 PM

Villmarksmessen 27.-30. mars

HundogFas-980x360Vi trenger flere medlemmer til å bemanne vår stand på Villmarksmessen torsdag til søndag. Jo flere, jo bedre og da blir det ikke mye arbeid på hver enkelt. Dette er et hyggelig arbeid hvor vi skal dele ut informasjon, fortelle om engelsksetteren og gi gode råd til publikum.
Ring Jonas på tlf 488 91 076 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Villmarksmessen 27-30. mars arrangeres på Norges Varemesse, Lillestrøm hvert år. Nesk og alle de andre fuglehundklubbene har stand der. Vi mangler sårt folk til å bemanne standen vår i år. Vedlagt vaktliste. Har du anledning til å stå der noen timer en av dagene hadde vi satt stor pris på det. Villmarksmessen er sosial og du treffer mange hyggelige folk. Hunden din kan veldig gjerne bli med.
Håper du kan avse noen timer den helgen, ta kontakt med Jonas Ekholdt ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) for å sette deg opp på vaktlisten.

Bildet er hentet fra Villmarksmessen.no

Villmarksmessen 2014

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram