Norsk Engelsksetterklubb

Wed05152024

Oppdatert08:07:39 PM

Julemøte med Anders Landin

NESKs JULEMØTE 4. DESEMBER, kl. 18.30

Anders Landin-julemøte2013Tradisjonen tro avrunder vi året på Skytterkollen i Bærum. I år er vi så heldige at Anders Landin besøker oss med foredraget

"FRA VALP TIL FERDIG FUGLEHUND"

Fasanjakt med Anders Landin

Trening av valp med Anders Landin

SU: NESK sekretariat, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 988 96 987. Påmelding- og betaling innen 27. november. Pris kr. 250,- pr. person.

Servering: viltkarbonade med tilbehør, kaffe/te og marsipankake.

Antrekk: Pent
Loddsalg og flotte gevinster
Beløpet innbetales til kto 1645 05 38977, merk betalingen Skytterkollen og ditt navn

Velkommen til en inspirerende og lærerik kveld

Litt om Anders Landin
Anders Landin er en av Sveriges mest kjente hundedressører og oppdrettere. Han har arbeidet med hunder i mer enn 40 år. I foredraget vil han fortelle oss hvordan han går frem fra valpen kommer i hus til han har en ferdig dressert jakthund. Han er tilhenger av å starte jakttilpasset dressur tidlig, mens hunden enda er valp. Mye av grunnlaget for den ferdige jakthunden legges gjennom appelldressur, apporttrening og ettersøksøvelser, foruten hensiktsmessig trening på fugl. Han vil også fortelle oss hvordan han trener rapportering, og hvordan han løser vanlige problemer som tyvreising, treg reis og ettergang.

Landin har under sitt oppdrett av strihåret vorsteh avlet og ført fram en rekke dobbeltchampioner. Han ved flere anledninger vunnet "Riksprov" og "Fullbruksprov", både i unghund- og eliteklassen.

Anders er en populær instruktør og holder kurs for jegere/jaktprøvedeltakere med stående fuglehunder. Han har utgitt boken "Från valp till färdig fågelhund" samt tre filmer om kunsten å trene fuglehund: "Slik tränar jag min valp", "Slik tränar jag min unghund" og "Jakt med mina hundar".Det vil bli mulighet til å kjøpe boken og dvd-er på møtet.

Anders vil også vise film og svare på spørsmål fra salen.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram