Norsk Engelsksetterklubb

Thu04252024

Oppdatert08:07:39 PM

Bilder til NESK-kalenderen!

Valper kalenderbilde

NESK-kalenderen 2018

Vær med og bidra til NESK-kalenderen. Send bilder til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Frist for å sende inn bilder er 1.november

Foredrag ved Eivind Lurås

Norsk Derbykomite inviterer til foredrag på Kongsvold i forbindelse med Norsk Derby. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er et arrangement i regi av NESK, men det kan være at noen av våre medlemmer som er på Kongsvold i helgen er interessert. Så på forespørsel fra komiteen legger vi ut følgende invitasjon.

Foredrag med Eivind Lurås på Kongsvold Fjellstue torsdag 21.09 kl. 20.00. Lurås er en erfaren rovviltjeger som til daglig jobber på Jakt- og Fiskesenteret på Flå. Det er gratis adgang på foredraget.

Les mer …

Dressurkvelder på Sando

ES lavlandNESK avd. Oslo og Akershus inviterer til dressurkvelder med provokasjon på Sando Hundesenter 11. og 31.mai 2017. Bindende påmelding til Marit Hasvold Egeland, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 928 35 234. Førstemann til mølla, da det kun er plass til åtte ekvipasjer. Hele invitasjonen finner du HER.

Sommer og ferietid...

sommerbildeMedlemskontakten vår, Dorthe Haugen, har ferie fra og med i dag, fredag 23.06, til og med søndag 02.07. Mandag 03.07 er hun igjen tilgjengelig for spørsmål.

AUGUST 2017

AUGUST 2017
DATO AKTIVITET INFORMASJON KONTAKTPERSON/TLF./EPOST
 14 NESK-amling på Sando
Mer info kommer HER Marit Hasvold Egeland,
mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,
tlf: 928 35 234
   

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

25. NESK spesialutstilling på Ilsetra

Mer info HER

Utstillingsleder: Marianne Lund 938 24 644.
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

25.-27  Kiærpræven All info om prøven HER Prøveleder Anne-Grethe Sætrang
mob: 958 51 399
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 31.

NM Høyfjell starter med NM lag

All info om NM finner du HER

Prøveleder Ellen Dobloug
mob: 413 25 189
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

     

 

 

 

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram