Norsk Engelsksetterklubb

Sun04282024

Oppdatert08:07:39 PM

Langsifjellets Trigger ble Årets unghund 2006

Mangelfull registrering av innsendte resultater til Årets unghund, førte til at ES Langsifjellets Trigger, eid av Lars Eskildsen, ikke ble vurdert under kåringen av Årets hunder i FKF.  Følgende beklagelse er sendt ut:

"Det er med stor beklagelse FKF må meddele at kåringen av årets unghund 2006 ikke har blitt korrekt.  Det har kommet for dagen – for kun et par dager siden – at en innsendt oversikt ikke har blitt med i kåringen.  Oversikten har innkommet FKF’s sekretariat innen fristen og er blitt formidlet videre til ansvarlig for kåringen, men har av en eller annen grunn ikke blitt registrert hos rette vedkommende.

All den tid oversikten er ankommet FKF og den er innsendt rettidig, må denne bli tatt med i vurderingen. Når det da også viser seg at ES Langsifjellets Trigger, eier: Lars Eskildsen, har oppnådd 5 1. UK på 7 starter, går den foran B Emblas oppnådde beste UK-starter (kun 5 beste starter teller når man ikke har startet i ND, Unghund Grand Prix etc.- noe ingen har hundene har). Embla deltok på 12 prøver. Begge hundene fikk max. 10 poeng.

Vi beklager igjen det inntrufne og synes dette er meget leit, men ønsker å informere om dette så snart som mulig i og med at vi så det var lagt ut på bretonklubben sin webside. 

Ny kåringsoversikt vil komme i Fuglehunden Nr. 3-07.

Mvh
Ellen B. Dobloug
Sekretær
FKF

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram