Norsk Engelsksetterklubb

Tue04232024

Oppdatert08:07:39 PM

Kurs i føring av hund i fjellet

Kurs hund i fjelletHelgen 17. - 19. mars arrangeres det treningstur/kurs med instruktør til NESK's treningsterreng Gvepseborg på Rjukan. Alle NESK medlemmer er hjertelig velkommen!
Vi har med instruktør Arne Hvamb som vil gi gode råd og vink til de som ønsker dette. Det er antallsbegrensning med små partier og hunden bør være minst 12 mnd. Vi legger opp til gjennomføring som om vi går på jaktprøve (men man blir ikke slått ut på noen som helst måte). Hundene slippes to og to og målet er å finne rype. 
 
På fredag vil det være et ”bli kjent møte” med uformell hundeprat o.l. og lørdag kveld blir det sosialt samvær med felles tre retters middag og gjennomgang av dagens begivenheter. Hver enkelt vil få råd om hvordan de skal jobbe videre med hunden sin.
 
Pris: kr 1400,- som inkluderer overnatting fredag til søndag, felles middag lørdag kveld, tilgang til terrenget og veiledning fra instruktør. Overnatting blir på hytter i Rjukan hytteby.

 
Meld deg på og ha en hyggelig helg sammen med oss!

Påmeldingsfrist 1. mars 2006.
 
Meld deg på til NESK sekretariatet v/ Bente Bogstad

tlf.: 21 60 09 90, faks: 21 60 09 93 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy29298 + '\'>'+addy_text29298+'<\/a>'; //-->

 
VEL MØTT!


Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram