Norsk Engelsksetterklubb

Sat04202024

Oppdatert08:07:39 PM

Hvor ble det av Nelly?

Lyngsens._Hundeoppdretteren Aage Svendsen på Tretten, er fortvilet om dagen. Det skyldes at Nelly er borte. Like før jul i fjor var sønnen til Aage på en liten jakttur med de to engelsksettertispene Nelly og Mario ved Nordre Vesleseter i Øyerfjellet .

I forbindelse med jaktturen ble begge bikkjene borte i fjellet. Det ble satt i gang intensiv leting etter bikkjene, men uten resultat. Etter 12 dager kom Mario tilbake av seg selv. Hun dukket opp ved en av de øverste fjellgårdene. Men Nelly var ikke med. Letingen etter Nelly fortsatte i flere uker, men hunden var og ble borte.

Til tross for at det var veldig kaldt, helt ned mot -27 C grader i julehelgen, var Mario i mistenkelig god form da hun kom tilbake. Hun bar ikke preg av å ha ligget ute, var ikke avmagret, og hun hadde normal avføring om kvelden etter at hun kom hjem. Som den erfarne hundemann Aage er, syntes han at dette var merkelig, og tanken om at noen må ha tatt inn bikkjene har ikke sluppet taket. Men hvorfor slapp de ikke begge bikkjene fri?

To såkalte synske personer er blitt kontaktet, og uavhengig av hverandre sier de at Nelly lever, og at hun har fått "nye eiere ".

Nelly er ei 7 år gammel flott tricolortispe. Hun er høyt premiert med mange ganger 1.pr. m. CK og til og med SACIB på utstilling.

Kan noen hjelpe slik at Nelly kommer til rette? Henv. Aage Svendsen, 2635, Tretten. Tlf. 905 98 578

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram