Norsk Engelsksetterklubb

Mon05062024

Oppdatert08:07:39 PM

Tre engelsksettere med 1. premier på skog alle dager, to med ærespremie!

Det var flere engelsksettere som gjorde det flott på Karlsøy Jff sin prøve på Reinøya.  Jens Arne Jenssen med Fauna (Rikke / Peskafjellets Tim) fikk 1.AK på lørdagen med fire fuglearbeid. På søndagen slo ekvipasjen virkelig til med hele seks fuglearbeid, et med rapport og dermed 1. AK m/ÆP for denne ekvipasjen også.

Her er et tidligere bilde av Fauna som apporterer hare.



Stein Martinsen med Steinrabben's Milo (NJCH Steinrabben's Tara / NJCH Ringvassøya's Mikkel) fikk 1.AK begge dager med fire fuglearbeid på lørdag, tre på søndag. Milo ble dermed Stein Martinsens fjerde VK-hund og han kan nok allerede nå se seg om etter en leier. 

Sonja Hansen med Porsangervidda's Cyklon (Vanja / Nico) ble altså lørdagens store hund med to rapporter og to fuglearbeid. Det ga en velfortjent 1. AK m/ÆP. Sonja og Cyklon fikk også 1.AK på søndagen. I en av situasjonene fløy en orrfugl rett i treet, falt ned i bakken og knakk vingen, og da ble det også en korrekt apport på orrfugl.

Selv om været var av det våte slaget, viste Reinøya seg å være godt besatt med fugl. Siden snøen hadde lagt seg, fant partiene ryper og orrfugl sittende side om side i skogen. Årets skogsfuglprøve var gjennomført med en formidabel premieringsprosent på 54,7. Av 42 starter, ble det utdelt hele 16 stk 1. AK. To av disse med ÆP, to stk. 2. AK og fem stk. 3. AK. Se prøvens hjemmeside
for mer informasjon: http://www.njff.no/portal/page/portal/troms/lokallag/karlsoy/nyhet?element_id=91005919&displaypage=TRUE

NESK gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram