Norsk Engelsksetterklubb

Thu05162024

Oppdatert08:07:39 PM

Cacit til Trigger

Lars Eskildsen og Langsifjellets Trigger gjorde rent bord på Geiloprøven med 1.VK m/CK i kvalifiseringen, 2.VK semi og 1.VK m/Cacit i finalen. Det var ca 90 startende hunder i VK- konkurransen. I kvalifiseringen hadde Trigger to komplette fuglearbeid. I semifinalen ble det ett fuglearbeid med reis, men med en makkers støkk ble det ingen CK. I finalen slo Trigger til med tre  fuglearbeid hvor alle var med reis.

Tidligere i vinter fikk Trigger 1.VK m/CK på NESK sin prøve på Femunden og 5.VK kval og 3.VK finale på Folldalsprøven til Bretonklubben.

Han ble også kåret til Årets unghund i NESK og FKF i 2006, og har dermed vist at han klarer å følge opp intensjonene bak jaktprøvene våre, å finne de gode talentene. Trigger er ikke stilt på utstilling ennå, men blir nok vist fram nå, når det står om et jaktchampionat. 

Trigger er en paringsvalp som Lars tok etter sin egen hund NJCH Fosens C-Tosch og NJCH Skrubbhaugen's Raja. For øvrig er dette cacit nr. tre som Lars har fått på sine tre hunder, Trigger, Tosh og gordonsetteren Mack.

NESK gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram