Norsk Engelsksetterklubb

Sun05122024

Oppdatert08:07:39 PM

Kommer ikke inn på de nye nettsidene

Vi har fått rapporter om at noen få brukere ikke kommer inn på de nye nettsidene til Nesk. Disse brukerne blir styrt til det gamle webhotellet vårt, der ligger det ikke noen nettside nå. Feilen skyldes trolig at enkelte nettleverandører ikke har oppdatert sin DNS-server, et system som skal lede brukerne til rett webhotell. Dette er svært uvanlig og skal ikke skje. Vår leverandør av webhotell jobber med saken.
Så langt vi har fått rapportert er det brukere av Totalnett i Vesterålen, Tele2 og Brednett i Solør som har problemer.
Nå er det vel tvilsomt at de som har problemer leser dette , men dersom du er bruker av Totalnett, Tele2 eller Brednett og kommer inn på Nesk.no vil vi gjerne ha beskjed. Dersom du hører om noen bekjente som har problemer ønsker vi også melding. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Oppdatert 17. mai: Brukere av Totalnett kommer nå inn på Nesk.no. Tele2 melder at deres kunder vil komme inn i løpet av 18. mai. Tele2 har altså brukt 14 dager på en oppdatering som Telenor, og de fleste andre internettilbydere, gjorde på 12 timer.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram