Norsk Engelsksetterklubb

Sat05112024

Oppdatert08:07:39 PM

Treningssamling til Krogstad Härrgård, Säffle i Sverige 28. – 30. juli 2006

Den siste helgen i juli arrangeres det treningssamling på Krogstad Härrgård, Säffle i Sverige for medlemmer i NESK og i Rypejentene. Vi har med egne instruktører; Rune Frankmoen og Jan Graff. I tillegg vil Robert Knigt være tilstede og sette ut fugl etter ønske.

  

Vi legger opp til mulighet for både kontrollerte situasjoner og fritt søk – alt etter hvor langt den enkelte hund har kommet dressurmessig. Innkvartering på dobbeltrom på Backstugan/Jägergården. På lørdag kveld blir det felles grilling – hver enkelt tar med den maten en selv ønsker. Oppmøte på Krogstad Härrgård på fredag med teori og informasjon om opplegget.
 
Pris: kr 2300,- per ekvipasje. Kursavgiften dekker overnatting fredag-søndag, frokost samt nistepakke og fylling av termos lørdag og søndag, teorikveld fredag og trening lørdag og søndag med instruktør.
Bindende påmelding og innbetaling til NESK på kto.nr.: 1645.05.38977 innen 10. juli.
 
Spørsmål ang. treningssamlingen kan rettes til Annette Folkedal, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller Rune Frankmoen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram