Norsk Engelsksetterklubb

Wed05082024

Oppdatert08:07:39 PM

Takseringskurs i Buskerud

 Det holdes takseringskurs på Foss gård i Lier, lørdag 10. og søndag 11. juni. Kurset er todelt med en kveld med et obligatorisk GPS kurs i forkant av hovedkurset. GPS kurset blir holdt 10. mai i Lier (inkl mat).  NESK ønsker å sponse noen medlemmer (ca 10 personer) til å ta dette kurset, slik at disse kan bistå ved taksering av Gvepseborg terrenget som NESK disponerer på Rjukan. Dersom du er NESK medlem og interessert i å ta dette takseringskurset, samt forplikte deg til å være med på taksering av Gvepseborgterrenget, send en e-post til Annette Folkedal, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." href="mailto:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 29.april.
Krav til mannskap: Må ha god kompetanse på artsbestemmelse av hønsefugl herunder alders- og kjønnsbestemmelse. Må ha god kjennskap til bruk av kart og kompass og bruk av GPS. Hundene må ikke jage sau og rein.
Pris: Kurset koster kr 400,- pr person (dekkes evt. av NESK). Dette dekker bespisning og materiell. Deltagerne må ha med egen GPS.

Les mer på nettsidene til NJFF

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram