Norsk Engelsksetterklubb

Thu03282024

Oppdatert08:07:39 PM

Årets julemøte på Skytterkollen

julemøte2012-2NESK Julemøte, 5. desember, kl. 18.30 på Skytterkollen i Bærum.
Det har kommet mange påmeldinger de siste dager og vi setter ny påmeldings- og betalingsfrist torsdag 29. november for å få med alle.

Inger-Marie Haaland: Fra bydame til fjellførkje 

Langdistanse hundekjøring blir av mange omtalt som verdensmesterskap i hundehold, der hundene over flere døgn må yte maksimalt under alle værforhold. Overføringsverdien er stor for oss jegere som skal ha hunder som skal prestere maksimalt over mange dager. NESK er derfor svært glad for at Inger Marie Håland har sagt ja til å dele sine erfaringer med oss. Benytt denne kvelden til å lære mer om hvordan man skal trene og fore hund opp mot jakt og konkurranser. Vi ser frem til et engasjerende foredrag og påfølgende sosialt samvær.

jukemøte 3_-_haalandMøt bydamen som fulgte hjertets røst og fikk sin drøm oppfylt. Inger Marie Haaland byttet ut 20 års kontorliv med et liv på Hardangervidda med egen fjellstue og en stor flokk Alaska Huskies.  Etter 10 år med anderledesliv er 2 seire i det 1000 km lange Finnmarksløpet blant bragdene – som eneste kvinne noensinne. I foredraget røper Inger-Marie hvorfor hun har slik suksess, og om urkraften som ligger i oss når vi våger lytte til hjertets røst og satse på det som virkelig inspirerer og motiverer oss.

Film og lysbilder

Servering: viltkarbonade med tilbehør, kaffe/te og marsipankake

Pris kr. 250,- pr. person

Antrekk: Pent

Loddsalg og flotte gevinster

SU: NESK sekretariat, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 988 96 987

Beløpet innbetales til kto 1645 05 38977, merk betalingen Skytterkollen og ditt navn

NY betalings- og påmeldingsfrist: 29. november

Velkommen

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram