Norsk Engelsksetterklubb

Sat11272021

Oppdatert08:07:39 PM

Til deltakere på Kongsvollprøven 2011

Deltakeroversikt i form av foreløpige partilister er nå oppdatert med innbetalinger pr. 14.9.  Det har også vært noen som har trukket sine hunder, slik at det er blitt justeringer fra ventelister og partier. Det kan bli gjort endringer i tiden før prøven starter.  (Det er ingen endring på de foreløpige UK AK partiene fredag). Stemmer ikke din påmeldte start med oversikten, gi omgående beskjed til prøvesekretær Ellen B. Dobloug, mob. 413 25189, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Det er fulle AK/UK-partier fredag og lørdag.  Det er foreløpig noen ledige plasser fredag i VK og noen plasser søndag i UK og AK. Det er påbegynt en venteliste i UK/AK fredag og lørdag.  Arrangøren er pålagt å ha et terreng i reserve hver dag pga. av mulig rein i ett av terrengene. Dersom det ikke meldes rein i noen av terrengene, får arrangøren disponere det reserverte terreng.  Det kan derfor åpne for muligheten av å få plass til mange fra venteliste.

 Påmeldinger er à jour med innbetalinger pr. 6.9. Da fristen for påmelding nå har gått ut - gjelder heretter påmeldinger etter ”Først-til-mølla” prinsippet!  Påmelding skjer ved innbetaling til prøvens kontonummer, - ikke ved påmelding på mail!

Generell informasjon:

 

  • Sekretariatet er på Hjerkinn Fjellstue.
  • Opprop alle dager kl. 0800 på Hjerkinn Fjellstue.
  • Husk å ta med registreringsbevis, vaksinasjonsbevis (evt. også apportbevis). Det vil bli tatt stikkprøvekontroll. Manglende dokumentasjon ved kontroll vil medføre bortvisning fra prøven.
  • Kan du ikke delta pga. forhold med hund (løpetid/skade) eller deg selv, må veterinærattest/legeattest foreligge senest 12 timer før opprop for at 75% av påmeldingsavgiften kan refunderes.  Gi omgående beskjed til prøvesekretær om trekking av hund fra prøven.
  • Det gjøres utrykkelig oppmerk som på at det er deltakerens hund(er) som har fått plass på prøven, og ikke eieren.  Det tillates derfor ikke at en av eierens andre hunder kan få overta denne plassen.  Dersom det finnes en venteliste, er det den neste på denne listen som settes inn på ledig plass.  Dette også selv om eieren har en påmeldt hund på venteliste.  Finnes det derimot ingen venteliste og det er plass, kan eieren melde på en av sine andre hunder og innbetale som vanlig startkontingent for denne.
  • Har deltaker kommet på venteliste og ikke ønsker å beholde sin plass, må han/hun skriftlig informere arrangøren om dette senest 7 dager før prøvestart for at man skal få refundert sin totale startkontingent.  Kontonummer må oppgis.
  • Det er ikke tillatt å slippe hund i terrenget dersom man forlater partiet før dagen er avsluttet.  Overtredelse av denne bestemmelse kan få konsekvenser for videre deltakelse.
  • ”Jegermiddag” på Hjerkinn Fjellstue lørdag kveld.  Påmelding direkte til fjellstuen.

VI ØNSKER HJERTELIG VELKOMMEN TIL TRIVELIGE DAGER I FJELLET!

 

Prøvekomiteen

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram