Norsk Engelsksetterklubb

Thu04252024

Oppdatert08:07:39 PM

Nye nettsider

Vi har nå lansert vår nye portalløsning for Nesk.no. Det har ikke vært helt problemfritt å flytte over i et nytt system og fortsatt gjenstår noe arbeid. Vi håper våre lesere vil få en bedre opplevelse med den nye løsningen.

bildePå grunn av flere alvorlige feil i den gamle løsningen valgte vi å lansere de nye sidene nå, men fortsatt gjenstår det som nevnt en del før vi er i mål. Bokser som ”de 5 siste på forum” osv skal på plass.

Denne portalløsningen er basert på samme system som sidene til blant annet Gordonsetter- og Pointerklubben. Portalløsningen er basert på Joomla og jobben er gjort av Internett Studio AS. Løsningen tilfredsstiller dagens krav til sikkerhet og vil kunne videreutvikles i takt med tiden. Nå er det for eksempel enkelt å lese Nesk via mobiltelefon, for eksempel iPhone.

Alias
Gammelt brukernavn og passord skal virke.  Man kan fortsatt ha et anonymt alias men man må oppgi HELE navnet sitt og en gyldig e-postadresse under registreringen. Man vil således ikke være anonym for redaktøren av siden og stryet i Neks.

Innhold
Vi har overført alt innhold fra den gamle løsningen, det har en historisk verdi. Spesielt viktig var det og få flyttet artikler og foruminnlegg men også fotoalbum er flyttet. Pr dato er det ikke mulig å laste opp bilder til Nesk men det vil trolig komme på plass.

Det er bestemt at medlemsmarkedet ikke skal videreføres.

Foto i toppen er levert av Stig Kvernmo - www.kvernmolia.com, Patrik Stålnacke - www.snoroken.se og undertegnede.

Kom gjerne med innspill og ideer. Registrer deg og delta i debatt på forumet nesk.no/forum-meny

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram