Norsk Engelsksetterklubb

Wed05152024

Oppdatert08:07:39 PM

Gledelig dag på Øyer

Vinterveiens Flekk ble borte fra sin eier under jakt for 11 dager siden, mange har vært med å sett etter Flekk. Det er mye løyper og stor ”tur trafikk” i området han forsvant. Temperaturen har vært lav, så håpet om å finne Flekk har blitt mindre og mindre ettersom dagene og nettene har gått.

I dag tidlig fant to jegere Flekk på en setervoll like ved der han ble borte. Han var utmagret, men virket frisk og glad. Etter en biltur var han hjemme på Øyer hos Nina og John. Kanskje bærer han kennelnavnet Vinterveien med litt ekstra glede og stolthet denne Julen. Nina og John sender en varm takk til de to som var så observante at de skjønte at det var den savnede hunden. De to er Christian Børde Bærland og Kristoffer Husvåg som var på jakt denne dagen. De hadde tatt turen fra familiehytta på Tretten.

Nina og John vil takke alle som har stilt opp for å prøve å finne hunden. Flekk er nå hjemme og blir foret sakte men sikkert opp til gammel match vekt. Vi kan nok forvente å se ekvipasjen på vinterens prøver, ”en blir ikke pensjonist den som har vært ute flere vinternetter enn de fleste”.

Iver

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram