Norsk Engelsksetterklubb

Wed04172024

Oppdatert08:07:39 PM

Medlemskontingent 2018

Dersom du er en av dem som valgte e-faktura i 2017, vil du i januar 2018 få en e-post eller SMS fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. NKK understreker at dette ikke er en avtalegiro – du må aktivt inn og godkjenne fakturaen i nettbanken eller mobilbanken for at den skal bli betalt.

 

 

Ønsker du å betale medlemskontingenten over e-faktura?

Dersom du ikke valgte e-faktura i 2017, vil du få en SMS eller e-post i januar 2018, der det står: «Norsk Kennel Klub ønsker å sende deg en e-faktura». Meldingen inneholder en lenke som må aktiveres med BankID. Du må deretter godkjenne fakturaen i nettbanken.

Ønsker du ikke e-faktura direkte i nettbanken?

Dersom du ikke ønsker e-faktura rett i nettbanken, gjør du ikke noe med meldingen fra oss. Du vil få tilsendt ordinær faktura på e-post, eller i posten dersom du ikke har registrert e-postadresse på medlemskapet. E-postene kommer fra avsenderen «Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.» og har emnefelt: «Melding om faktura fra Norsk Kennel Klub».

Faktura for medlemskap sendes ut i begynnelsen av januar. Har du ikke mottatt faktura innen 22. januar 2018 ber vi deg kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan også ringe oss på 21 600 900.

Husk å oppdatere din epostadresse!

Har du endret epost, adresse eller telefonnr? Husk å oppdatere «Min side». Trenger du bistand med endringene, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 21 600 900.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram