Norsk Engelsksetterklubb

Mon05132024

Oppdatert08:07:39 PM

NJCH Smølarypa's Texas Hold'em

Texas og GorbiDet ble en kanon avslutning for Cato Martin Jonassen vant Grotiliprøven til Norsk Gordonsetterklubb i helga med Smølarypa's Texas Hold'em. Texas vant kvalifisering (1.VK) med to fuglarb. I finalen var Texas helt suveren og mestret fuglen 4 ganger og søket var sterkt. Dette resulterte i 1 VK m/CACIT og dermed var Norsk Jaktchampion et faktum.

På søndagen så stilte Cato Valera's Gorbi som er etter Texas som fikk 1.AK i samme terreng som faren vant og en pointer Kvitmosens Zw Troll-Tora etter eget oppdrett Cato har sammen med sin kone Aud-Lise Jonassen fikk 2.UK.

Texas er en paringsvalp som Cato tok etter sin egen NJCH Gallok's Kustus som ble paret med NJCH Bjønnålia's Saga, oppdrettere er Wenche Farstad og Keijo Salmela. Texas er fra et kull på 8 valper hvor 6 er jaktpremiert.

Texas har 2 kull etter seg. Et med Tiurfoten's Siri til Anne Christine Øvergård og Petter Steen hvor Cato har tatt en paringsvalp Valera's Gorbi som nå fikk 1.AK. Grobi fylte 2 år i mars og var godt premiert i UK med 3.UK, 2.UK, 2x1.UK, 4.pr Derby kval, 3pr. Derby Semi. Kullsøskene til Grobi har også gjort det veldig godt hvor Petter har fått 1.AK på Ing-Vill som hadde følgende premier i UK: 2x3.UK, 2x2.UK, 1.UK, 2pr. Derby Semi. og 5.pr Derby finale. Sir Jackpot til Trygve Moen fikk 2.AK i helga som også har flere premier fra UK, 3x2.UK og 2x1.UK. Det siste kullet til Texas med med Femundsmarkas Easy til Odd Harald Sundet har fylt 1 år i mars hvor Femundsmarkas Gunhild Sundet til Torgeir Waage Tronslien og Femundsmarakas Perle til oppdretter Odd harald Sundet begge fått en 2.UKpå senvinteren..

NESK gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram