Norsk Engelsksetterklubb

Tue05072024

Oppdatert08:07:39 PM

N SE UCH Skogbannets Cora

Cora til Andreas Trefjord fikk 1. AK på Kongsvoll 7.september. Cora var full certet i Norge og i Sverige og ble dermed Norsk og Svensk Utstillingschampion.

Andreas er oppdretter sammen med ikke ukjente Henrik Hoel Woll som er Andreas sin bestefar. De har kennelnavnet Skogbannet sammen og Cora er etter Orkelsjøens Raya og NJCH N S UCH Kvernmomarkas Troll.

Andreas forteller at Cora først og fremst er en topp familiehund, som har vokst opp med barn, bærer preg av det da hun er utrolig rolig.

Cora gjorde det veldig bra som unghund, ble nest beste Årets Unghund i NESK i 2011 hvor Cora hadde bl.a 4 x 1.UK. Totalt hadde hun 11 starter i UK og det ga fire ganger 1.UK, to ganger 2.UK og en 3.UK. Han forteller at de har måttet slite litt mer i AK, men i NM-helgen gikk det heldigvis veien med en flott 1.AK etter at vi hadde tatt 2.AK i Snåsa tidligere på høsten. Men før det var det ti starter i AK uten premie, sier Andreas som har gjort det svært så skarpt i utstillingsringen med sin flotte hund. På Utstillingsfronten har Cora 3xCert, 3xreserve cert, en Cacib og fire ganger har hun blitt best i rasen.

NESK Gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram